top of page

6 KANTOOR BSO
6 OFFICE & LOGISTICS BSO / 6 OFFICE & RETAIL BSO

SG_HA_IT.png

PROFIEL

Voor wie is deze richting bedoeld en wat zijn de mogelijkheden? Ontdek de richting en de leraren in onze film! Op 14 juni, 1 juli en 4 juli kan je hier in gesprek gaan met de leraren.

LESSENTABEL

Een droge blik op de lessentabel van deze richting. Download de infobrochure.

PRAKTISCH

Wanneer mag je instappen? Wat zijn de documenten en reglementen? Hoe kan ik inschrijven?

ONTDEK MEER

Neem een kijkje in onze lokalen. Wil je weten welke activiteiten op het programma staan? 

Profiel

De opleiding bestaat uit de basismodule administratief medewerker en één keuzemodule. De administratief medewerker staat o.a. in voor het onthaal, het bedienen van de telefoon, het verwerken van de post, het bijhouden van de agenda, het archiveren, de correspondentie en het uitvoeren van ondersteunende administratieve taken.
Daarnaast kies je één module: logistiek medewerker of retailmedewerker. 
Een logistiek medewerker ontvangt en laadt goederen. Hij pakt de goederen in en uit, sorteert en controleert ze en maakt ze verzendklaar. De goederen tellen, scannen en registreren alsook de bijhorende documenten controleren en invullen behoren tot zijn takenpakket.
De retailmedewerker werkt zowel in de kleine detailhandel als in het grootwinkelbedrijf, in zowel de food- als non-food sector. Het contact met de klant staat voorop, zowel bij het voeren van het verkoopgesprek als bij de financiële afhandeling. Hij zorgt dat de presentaties op orde blijven en de voorraad in de verkoopruimte aangevuld blijft.
Daarnaast wordt er ook voldoende aandacht besteed aan een communicatieve vorming waarin praktische aspecten van zakelijke communicatie in het Nederlands, Frans en Engels worden aangebracht en aan een verdere diepgaande en geïntegreerde ICT-vorming. Zowel de basismodule als de keuzemodule zal o.a. aangeboden worden via werkplekleren en stages

Profiel

Lessentabel

HAN-56OL-OR.jpg

vak


godsdienst

lichamelijke opvoeding

project algemene vakken

Engels

Frans

zakelijke communicatie Nederlands

basismodule administratief medewerker

keuzemodule

  - logistiek medewerker

  - retail medewerker

stage

totaal

uren

 

2

2

4

2

3

2 / 0

9 / 8

4

4 / 7

32

Lessentabel

Praktisch

 

Toekomst

Met je getuigschrift van het 6e jaar kan je gaan werken als administratieve kracht op een secretariaat. Je kan ook verder studeren en het 7de specialisatiejaar business support (kantooradministratie en gegevensbeheer) of het 7de specialisatiejaar logistics (logistiek) volgen in onze school.

OK-logo.png
Toekomst

Toelatingsvoorwaarden

Reglementen

Ons schoolreglement en de verschillende deelreglementen kan je lezen op www.campushast.be/reglementen.

Inschrijven

Overstappen in de loop van het jaar, bel ons 011 25 33 58.
Ben je overtuigd? Kijk hier hoe je kan inschrijven.

Logische vooropleiding

Heb je de tweede graad handel-talen tso of kantoor bso in onze school gevolgd, dan ben je uitstekend voorbereid.

Instappen in het 5de leerjaar:

  • je hebt een 2de leerjaar van de 2de graad aso, bso, tso of kso met vrucht beëindigd en je bent niet geclausuleerd voor deze studierichting;

  • je hebt een getuigschrift van de 2de graad behaald voor de examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap of in een Centrum Deeltijds Onderwijs en de toelatingsklassenraad beslist gunstig;

  • je bent een regelmatige leerling van het buitengewoon secundair onderwijs, een niet-Vlaamse school of OKAN en de toelatingsklassenraad beslist gunstig.


Instappen in het 6de leerjaar:

Toelatingsvoorwaarden

Ontdek meer

Activiteiten

 

Je mag je zeker aan een aantal boeiende activiteiten verwachten: bedrijfsbezoeken (bijvoorbeeld Nike en LITC), workshops rond retail, werkplekleren, maar ook een bezoek aan het Fort van Breendonk. Je neemt deel aan de Virobeurs en leert onze hoofdstad Brussel beter kennen.


 

Ontdek meer
bottom of page