top of page

Een digitaal leermiddel voor elke leerling

Bijgewerkt op: 10 mei 2021

Een uitgekiend digitaal leermiddel ondersteunt op termijn elke leerling. Volgend jaar ontdekken onze leerlingen van de eerste graad de ICT-basisvaardigheden op een iPad. Vanaf het derde leerjaar werken leerlingen uit studiedomein Maatschappij en welzijn verder met de iPad. In het studiedomein STEM en het studiedomein Economie en organisatie hanteren onze leerlingen een laptop.

In de hoger liggende jaren hebben de richtingen uit studiegebieden Chemie, Handel, Lichaamsverzorging en Personenzorg een iPad. Pilootklassen 4 Industriële wetenschappen, 4 Elektromechanica en 5+6 Industriële ICT werken met een laptop.

Uiteraard bouwden we hiervoor een performant wifi-netwerk uit en zorgden voor scherpe voorwaarden bij onze leveranciers. Met Digisprong geeft de Vlaamse Overheid financiële ademruimte. De digitale leermiddelen zijn telkens het neusje van de zalm!


449 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Digitaal leermiddel

Onze school is een pionier in het implementeren van een digitaal leermiddel in het secundair onderwijs. De visie voor de toekomst is op Campus Hast een iPad voor de leerlingen van de eerste graad en e

Opendeurdag

Comments


bottom of page