Keukenmedewerker

Hulpkok

Als keukenmedewerker voer je, volgens instructies van de verantwoordelijke, voorbereidende werkzaamheden (mise-en- place) uit. Je verwerkt ingrediënten tot basisbereidingen binnen een keuken door het toepassen van basiskooktechnieken.

 

De opleiding bestaat uit twee modules:

  • initiatie keuken;

  • keukentechnieken.

 

Na de opleiding keukenmedewerker kan je overschakelen naar de opleiding hulpkok.

Je verwerkt ingrediënten tot warme en koude bereidingen. Je bestelt en ontvangt voedingsmiddelen binnen de keuken. Je organiseert, volgt keukenprocessen op en geeft instructies aan keukenmedewerkers.

 

De opleiding bestaat uit vijf modules:

  • initiatie keuken (zie keukenmedewerker);

  • keukentechnieken (zie keukenmedewerker);

  • keukenprocessen;

  • koude keukenbereidingen;

  • warme keukenbereidingen.

 

Duur van de opleiding

Dit is een modulaire opleiding die wordt afgewerkt op het eigen leertempo van de jongere.

© 2018 VISO St.-Angela vzw - privacyverklaring